Rondleidingen

Wilt u een rondleiding bij Voedselbank Arnhem? Dat kan. Diverse teams verzorgen rondleidingen. Graag laten wij aan uw club, vereniging of klas zien hoe wij te werk gaan.

Met deze rondleidingen hopen wij u een zo volledig mogelijk beeld te geven van de noodzaak van ons werk. Naast dit informatieve of zelfs educatieve doel, hopen wij natuurlijk ook dat tal van verenigingen en clubs enthousiast worden om een eigen bijdrage te leveren aan ons werk. Wij stellen uw donatie dan ook zeer op prijs!

Mogelijkheden voor donaties

Een donatie in de vorm van voedsel
Wij hebben altijd behoefte aan voedsel, met name lang houdbare artikelen. Mocht u voedsel voor ons willen zamelen, kijk dan even naar ons ‘boodschappenlijstje’. Dit is samengesteld op basis van de producten waar wij altijd behoefte aan hebben.

Een financiële donatie
Wij hebben jaarlijks zo’n € 300.000,- aan vaste kosten. Dit zijn huur, transportkosten, gas, water en licht. Elke donatie komt rechtstreeks ten goede aan onze activiteiten. Bij ons wordt geen enkele vrijwilliger betaald voor zijn/ haar diensten. Kijk ook op de pagina jaarrekeningen voor meer financiële informatie. Lees meer over de mogelijkheden voor donaties.

Een donatie in natura
Voedselbank Arnhem moet regelmatig apparatuur en materieel vervangen. Denk bijvoorbeeld aan vorkheftrucks, kratjes, auto’s. Wij werken nog aan een actueel ‘wensenlijstje’.

Een rondleiding regelen?

Wilt u een rondleiding voor uw bedrijf of instelling? Neemt u dan contact op met de afdeling Fondsenwerving voor de mogelijkheden.

Wilt u een rondleiding voor uw school of vereniging? Neemt u dan contact op met de afdeling Voorlichting voor de mogelijkheden.