Routebeschrijving

U kunt deze routeplanner gebruiken, of de beschrijving hieronder:


Met de auto:

Vanaf de A12 / A50:
Op de A12/A50 afslag Velp aanhouden. U komt dan op het Velperbroekcircuit. Op het Velperbroekcircuit, de eerste afslag, richting Arnhem/Nijmegen (N325, de Pleijroute) aanhouden. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf richting industrieterrein Westervoort/Kleefse Waard/Het Broek (Westervoortsedijk). Op de Westervoortsedijk bij de derde verkeerslichten rechtsaf de Driepoortenweg in. Na circa 200 meter is links de Bruningweg. Nadat u de Bruningweg bent ingereden, vindt u in de bocht naar links aan de rechterzijde ons distributiecentrum.
Vanaf richting Wageningen / Oosterbeek (N225):
Vanuit richting Wageningen/Oosterbeek (N225) via de binnenstad: richting doorgaand verkeer/centrum aanhouden. Vervolgens Centrum/Westervoort en Westervoort/Apeldoorn volgen tot u op de Westervoortsedijk bent. Bij de verkeerslichten bij de ingang van de Kleefse Waard (bevindt zich aan de rechterzijde), linksaf slaan de Driepoortenweg in. Na circa 200 meter is links de Bruningweg. Nadat u de Bruningweg bent ingereden vindt u in de bocht naar links aan de rechterzijde ons distributiecentrum.
Vanuit richting A15 en A325 rijden via de Pleijroute:
In Arnhem-Zuid Oberhausen (de Pleijroute) volgen. Vervolgens bij verkeerslichten linksaf richting industrieterrein Westervoort/Kleefse Waard/Het Broek (Westervoortsedijk). Op de Westervoortsedijk bij het derde verkeerslichten rechtsaf de Driepoortenweg in. Na circa 200 meter is links de Bruningweg. Nadat u de Bruningweg bent ingereden vindt u in de bocht naar links aan de rechterzijde ons distributiecentrum.

Met Openbaar vervoer:

Vanaf NS station Arnhem Centraal neemt u de bus: lijn 43 richting Presikhaaf. Uitstappen bij halte Bruningweg.