Wij zoeken nieuwe collega’s

Wij zoeken een Coördinator Opslag & Pakketverwerving, maar ook (tijdelijke) hulp voor een AH-actie. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan! Kijk voor meer vacatures op deze pagina.

Coördinator Opslag & Pakketverwerking

Of ben je meer een bouwer, een organisator en iemand die zijn team enthousiasmeert en motiveert? Een organisatietalent die samen met zijn team de kwaliteit waarborgt en zorgt voor: een optimale ontvangst, controle, opslag, verwerking en uitgifte van goederen. Geen probleem; graag zelfs!

Als coördinator Opslag & Pakketverwerking maak je deel uit van het coördinatorenoverleg (managementteam) van het Distributiecentrum en Voedselbank Arnhem.

Je bent eindverantwoordelijk voor het logistieke proces in het distributiecentrum van de Voedselbank Arnhem. De ontvangst, controle, opslag, samenstellen van de voedselpakketten op basis van de beschikbare voorraad en de voorraadadministratie.

Je stuurt de floormanagers, magazijnbeheerder, senior medewerker administratie en teamleiders aan. De werkzaamheden concentreren zich op woensdag, donderdag en vrijdagochtend.
Je signaleert knelpunten en draagt oplossingen aan ter verbetering van het logistieke proces
Je speelt een centrale rol in het primaire proces van de Voedselbank en bent daarom betrokken bij vrijwel alle nieuwe projecten en acties.

Het gaat om een functie voor gemiddeld -Pro Deo- 12 uur per week (vooral wo, do en vrij), voornamelijk in het distributiecentrum aan de Bruningweg 7 in Arnhem.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar vacatures@voedselbankarnhem.nl.
Heb je vragen? Stuur een e-mail of bel naar ons algemene nummer 026 – 351 53 17, keuze 3, op dinsdag of donderdag en vraag naar de afdeling Vrijwilligers.

Vrijwilligers voor AH actie

Voor de vierde keer gaan we samen met Albert Heijn een voedselinzamelactie houden van lang houdbare producten. We zoeken nog vrijwilligers voor deze inzamelactie. Je kunt je aanmelden voor éénmalig 4 uur, of voor meerdere keren. Aan jou de keuze. En je helpt onze klanten er enorm mee.

Waarom is deze actie nodig?
De actie is nodig omdat Voedselbank Arnhem grote behoefte heeft aan lang houdbare producten. Deze producten krijgen we namelijk niet genoeg van onze leveranciers terwijl wij ze in het kader van de Schijf van vijf wel graag aan onze klanten willen geven in de voedselpakketten.

Wat gaan je doen?
We starten vrijdag 6 oktober en de laatste dag is zaterdag 26 november. In de AH-winkel staan een paar vrijwilligers op een herkenbare plek met maximaal 3 soorten producten. Je vraagt aan de winkelende klant of hij of zij daarvan iets wilt kopen en afstaan aan de Voedselbank. Bij de uitgang staan ook vrijwilligers om de producten te ontvangen. We werken in twee ploegen: van 10.00 tot 14.00 en van 14.00 tot 18.00 uur. Per weekend hebben wij zo’n 16 vrijwilligers nodig en iemand die dit coördineert. Vorige acties leverden ruim 30.000 producten op! Wij hopen natuurlijk dat het dit keer weer zo’n succes wordt. Maar daar hebben we wel jouw hulp voor nodig.

Zo meld je je aan
Wil jij of ken jij iemand die het leuk vindt om hieraan mee te werken? Meld je dan aan via deze link http://bit.ly/2gI5pxT.