Help je mee met de AH-actie?

Help jij éénmalig de Voedselbank mee met een actie in de supermarkten van Albert Heijn? Dat zou mooi zijn! Hieronder lees je meer. Kijk voor meer vacatures op deze pagina.

Vrijwilligers voor AH actie

Voor de vierde keer houden we samen met Albert Heijn een voedselinzamelactie van lang houdbare producten. We zoeken nog vrijwilligers voor deze inzamelactie. Je kunt je aanmelden voor éénmalig 4 uur, of voor meerdere keren.  Samen met buren, vrienden, collega’s. Of alleen. Aan jou de keuze. En je helpt onze klanten er enorm mee.

Wat gaan je doen?
We starten vrijdag 6 oktober en de laatste dag is zaterdag 26 november. In de AH-winkel staan een paar vrijwilligers op een herkenbare plek met maximaal 3 soorten producten. Je vraagt aan de winkelende klant of hij of zij daarvan iets wilt kopen en afstaan aan de Voedselbank. Bij de uitgang staan ook vrijwilligers om de producten te ontvangen. We werken in twee ploegen: van 10.00 tot 14.00 en van 14.00 tot 18.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom is deze actie nodig?
De actie is nodig omdat Voedselbank Arnhem grote behoefte heeft aan lang houdbare producten. Deze producten krijgen we namelijk niet genoeg van onze leveranciers terwijl wij ze in het kader van de Schijf van vijf wel graag aan onze klanten willen geven in de voedselpakketten.

Zo meld je je aan
Wil jij of ken jij iemand die het leuk vindt om hieraan mee te werken? Meld je dan aan via een mail naar vrijwilligers@voedselbankarnhem.nl