Bedrijven bedankt!

In de laatste week van september ontvingen wij weer veel producten van bedrijven waarmee we samenwerken en die Voedselbank Arnhem een warm hart toedragen. Als Voedselbank Arnhem zijn we hier erg blij mee en we kunnen deze bedrijven niet genoeg bedanken. 

Pallets met producten

Zo kregen we van de Albert Heijn to go op station Arnhem centraal 264 blikjes Lipton Ice Tea die we kunnen verdelen over de klanten in regio Arnhem. Via het collega distributiecentrum in Amsterdam ontvingen we 10 pallets met cocoswater van Obrigado en van de trouwe regionale leverancier Intersnack van hartige snacks, noten en pindakaas, kregen we 10 pallets met zoutjes.  Via onze collega’s van DC Tilburg werden ons 7 pallets afbakstokbroden aangeboden die we ook mogen verdelen.

Bedrijven met contracten leveren ook veel producten

Daarnaast zijn er bedrijven die contracten hebben afgesloten met ons. Daar mochten we mooie producten van ontvangen. Unilever bracht een truck vol met 25 pallets pastasauzen en mayonaise. Met Dr. Oetker sloten we in 2016 een contract. Het bedrijf leverde 9.000 ce’s aan creamtaart en chocostrooisel, waar we veel klanten blij mee kunnen maken. Ook met Arla (een trouwe zuivelleverancier) hebben wij een overeenkomst. Ieder week levert zij zuivel. Dit keer waren dat 3.100 ce’s aan yoghurt en kwark. Friesland Campina heeft een contract via Voedselbank Nederland. Iedere week wordt het totale aanbod over de 8 districten van de Voedselbank verdeeld en dit keer kregen wij 9.200 ce’s kwark en yoghurt drink.

Veel pallets met mooie producten

PepsiCo heeft via landelijke voedselwerking Voedselbank Nederland een contract. In 2018 zou dit bedrijf het liefst naar een No waste willen en daar kan de voedselbank hen mee helpen! Ze bracht  9 pallets met producten van Lays, Tropicana, Quaker Oats en Doritos. Met HeinzKraft spraken we af dat wij alle restanten van hun nieuwe mega distributiecentrum in Oosterhout krijgen. Deze week ontvingen we 9 pallets met allerlei producten van Honig, De Ruyter en HeinzKraft. Onze sorteerploeg heeft zijn handen vol met het sorteren, maar dat levert ons veel lang houdbare producten op.

Wij, als Voedselbank Arnhem, willen deze met ons samenwerkende bedrijven hartelijk bedanken voor hun giften!