Voedselbank steunen

De Voedselbank krijgt voedsel dat bedrijven niet meer kunnen verkopen. Bijvoorbeeld wanneer er een foutje op het etiket staat of omdat de verkoop tegenvalt.

Onze vrijwilligers stellen daarvan wekelijks vele honderden pakketten samen voor gezinnen in de omgeving van Arnhem. Daarnaast wordt heel veel voedsel gesorteerd en uitgegeven aan de voedselbanken in de regio Gelderland en het oostelijk deel van de provincie Utrecht.

De voedselbank werkt uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers. Wel maken wij kosten voor vervoer en gas, water en licht. Per uitgegeven pakket is dat ongeveer € 5,-.

Steun Voedselbank Arnhem en help mensen in uw omgeving die het ’t hardst nodig hebben!

U kunt ons op diverse manieren steunen:

Door ons voedsel te geven. Iedere week neemt het aantal klanten van de Voedselbank Arnhem verder toe. De gewenste hoeveelheid voedsel dat nodig is om deze mensen te voorzien van een pakket stijgt daardoor ook.

Door donateur te worden: voor slechts drie Euro per maand bent u al donateur. Ruim 3.500 gezinnen in uw omgeving zijn u er heel erg dankbaar voor! Vul het online donateursformulier in.

Door deel te nemen aan de VriendenLoterij; niet alleen u maakt kans op mooie prijzen, u steunt hiermee ook Voedselbank Arnhem.

Door zelf in actie te komen en een inzamelingsactie te starten. We hebben in het verleden al heel veel leuke initiatieven mogen meemaken. U vindt hier informatie voor serviceclubs en informatie voor kinderen.

Misschien heeft u zelf een leuk idee. Wij komen graag met u in contact. U kunt bij ons een rondleiding reserveren. Neemt u gerust contact op met onze afdeling fondsenwerving.

Als bedrijf kunt u Voedselbank Arnhem ook steunen. Bekijk de mogelijkheden.