Bedrijfspartner worden

Word bedrijfspartner!

Door Voedselbank Arnhem met uw bedrijf te ondersteunen toont u uw maatschappelijke betrokkenheid als bedrijf.  U kunt onze Voedselbank met uw organisatie op verschillende manieren steunen. U kunt ons bijvoorbeeld helpen met:

  • het leveren van de noodzakelijk diensten of hulpmiddelen zoals kantoormaterialen, vorkheftrucks;
  • financiële ondersteuning in de vorm van bijdragen voor de dekking van de jaarlijkse kosten. (klik hier voor overzicht jaarlijkse exploitatiekosten en de financiële jaarrekeningen);
  • het ondersteunen van een gezin, straat, wijk of stad. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om per medewerker, klant of product één of meerdere pakketten per jaar te doneren. Alle initiatieven zijn welkom. Via deze link kunt u enkele voorbeelden vinden hoe dit vorm gegeven zou kunnen worden.

Of:

  • Bij het kerstpakket van uw medewerker zit een kaartje waarop staat dat er ook een voedselpakket is geschonken aan klanten van Voedselbank Arnhem.
  • Kies één periode per jaar waarbij uw klant bij een aanschaf een pakket doneert aan Voedselbank Arnhem. U bouwt daar (eventueel met hulp van ons) een communicatieplan omheen.
  • Een bedrijf dat nieuw is binnen een wijk en klanten wil binden in de betreffende wijk, kan besluiten om de wijk een jaar lang te voorzien van een voedselpakket. Uiteraard wordt dit gebaar kenbaar gemaakt met een marketingplan.
  • Maak voor de interne communicatie een thema van maatschappelijke betrokkenheid. Hierbij ondersteunen uw medewerkers niet alleen (bijvoorbeeld) 1 persoon per jaar, maar leven zij zelf een week op bijstandsniveau, lopen een dag mee met onze vrijwilligers, uw medewerkers krijgen kookles van bekende kok die kookt met een voedselpakket etc. etc.

Bovenstaande is om aan te tonen dat wij kunnen inspelen op uw wensen. Ook denken wij mee in de in- en externe communicatie. U kunt ook een rondleiding bij ons krijgen.

Alle initiatieven zijn welkom. Neem voor ideeën en meer informatie contact op met onze voorzitter Hans Speelman via hansspeelman@voedselbankarnhem.nl of via telefoonnummer 026-351 96 15.