Informatie voor serviceclubs

Ruim 50.000 mensen in Nederland zijn lid van een serviceclub. Door gezelligheid te combineren met een maatschappelijk doel bieden zij zowel structurele ondersteuning als incidentele ondersteuning in de vorm van vrijwilligerswerk (handjes uit de mouwen) en fondsenwervingsacties.

Beide categorieën steun kan Voedselbank Arnhem bijzonder goed gebruiken. Bent u actief in één van de vele serviceclubs in onze regio en wilt u een maatschappelijk doel steunen, waarvan u weet dat alles direct ten goede komt aan mensen die het echt nodig hebben?

Voedselbank Arnhem denkt graag met u mee bij de organisatie van acties. Vaak zijn er concrete projecten of wensen. Neem contact op met onze afdeling fondsenwerving om ideeën te delen of juist nieuwe ideeën op te doen. Ook voor een rondleiding kunt u bij ons terecht.

Voedselbank Arnhem is in 2005 opgericht uit een initiatief van Rotaryclub Rheden Rozendaal. Nog steeds is een aantal van deze leden actief betrokken bij Voedselbank Arnhem en organiseert deze Rotary club activiteiten die ten goede komen van Voedselbank Arnhem.