Golfen voor de voedselbank op de Rosendaelsche

Onder de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de voedselbank zijn een aantal enthousiaste golfers. Zij hebben een aantal jaar geleden het initiatief genomen voor de sponsorwedstrijd Benefood Golftoernooi. De volgende editie vindt plaats donderdag 26 september en wordt dit keer mogelijk gemaakt door de Rosendaelsche golfclub. Het wordt een feestelijke dag met alles erop en eraan: van koffie en thee overdag tot een gezellige bbq aan het eind. Ook zijn er mooie prijzen te winnen. Zin om mee te golfen voor de voedselbank?

Inschrijven

De spelvorm is Mexican Scramble in teams van vier. Het leukste is om als team deel te nemen. Er kunnen maximaal 100 spelers meedoen, dus schrijf je of jouw team snel in. Let wel op: minimaal handicap 36 is vereist. De inschrijving sluit op maandag 24 september, of zodra er 100 inschrijvingen binnen zijn. Inschrijven kan bij Wim de Wit via benefoodgolf@gmail.com. Graag jouw handicap en thuisclub vermelden en indien van toepassing met wie je in een team zit.

Kosten

Deelname kost € 100,00 per persoon. Ben je lid van de Rosendaelsche, dan betaal je € 75,00. Het wordt een sportieve maar vooral feestelijke dag waarbij in het inschrijfgeld de greenfee, koffie bij ontvangst, een versnapering voor onderweg, mooie prijzen, de bbq en twee drankjes zijn inbegrepen. Na de wedstrijd kun je loten kopen voor de loterij waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Met jouw deelname steun je het goede werk van onze voedselbank.