Steun ons als vrijwilliger


Wil jij samen met zo’n 435 vrijwilligers het verschil maken voor je medemens? Zoek je leuk, zinvol én dankbaar werk? Kom dan werken bij Voedselbank Arnhem! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons helpen wekelijks ruim 1.000 gezinnen te voorzien van een aanvullend voedselpakket. Wil jij ook je steentje bijdragen, kijk dan op onze werken bij website. Daar vind je onze vacatures. 


Voedselbank heeft voorlopig voldoende vrijwilligers


Door de Corona crisis is het niet verantwoord voor de oudere vrijwilligers om hun werk voor de voedselbank Arnhem voort te zetten op dit moment. Gelukkig hebben zich veel mensen aangemeld om voorlopig bij te springen in deze crisis tijd. Dankzij hen kan de voedselbank nu voorlopig open blijven en daar is de voedselbank Arnhem heel dankbaar voor. Er zijn dus op dit moment gelukkig meer dan voldoende vrijwilligers beschikbaar om het werk te doen en daarom zijn er nu geen nieuwe vrijwilligers meer nodig bij voedselbank Arnhem.

Wat is leuk aan werken bij Voedselbank Arnhem?


Je draagt letterlijk een steentje bij aan de maatschappij. Je ontmoet veel verschillende mensen. Je kunt je talenten volop inzetten en nieuwe ideeën of initiatieven waarderen we enorm. Je weet waar je het voor doet en dat geeft voldoening. Meestal kost het je maar een paar uurtjes per week.

Diversiteit aan functies


We hebben hele diverse functies: van administratieve duizendpoten, heftruckchauffeurs en inlevende gastvrouwen tot coördinatoren, logistieke kanjers en sociale doeners. Zit er niets voor je bij, maar wil je toch bij ons aan de slag? Mail naar vrijwilligers@voedselbankarnhem.nl of kom langs op de Bruningweg 7 in Arnhem. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

WERKEN BIJ VOEDSELBANK ARNHEM