Administratieve kracht opslag en magazijn

Administratieve kracht opslag en magazijn

  • Arnhem

Het beheer van de administratie is een belangrijke taak. De diversiteit en het volume van de goederen wisselt steeds door meerdere leveranciers. We werken met bederfelijke goederen dus we willen dat ze snel naar onze klanten gaan. Een accurate administratieve verwerking is heel belangrijk. Ga jij als vrijwilliger bijdragen aan goed beheer?

Wat ga je doen?

Je houdt op twee dagdelen per week (maandag- en woensdagochtend), de goederenstromen bij. Hierdoor weten we welke producten op voorraad zijn om een zo gezond mogelijk pakket samen te stellen voor onze klanten. Jouw administratie zorgt ervoor dat pakketverwerking en opstal weten welke producten  in onze tassen moeten worden gedaan en welke producten naar de lokale voedselbanken moeten worden verzonden.

Wat breng je mee?

  • Je bent precies
  • Een MBO opleiding is wenselijk
  • Kennis van Excell is gewenst
  • Je kunt twee dagdelen per week (maandag- en woensdagochtend), liefst drie dagdelen per week
  • Ervaring op administratief gebied is noodzakelijk, bij voorkeur in een logistieke omgeving

Wat bieden wij jou?

Je werkt in een gezellig team en je werkt mee aan het halen van onze doelstellingen; bestrijden van de armoede en het verspillen van voedsel. Je gaat met een goed gevoel naar huis!

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan een email met eventueel je cv naar vacatures@voedselbankarnhem.nl. Heb je vragen? Bel dan naar ons algemene nummer 026-351 53 17, keuze 4, op donderdag en vraag naar de afdeling vrijwilligers.

Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar vacatures@voedselbankarnhem.nl

Dit vind je misschien ook leuk...