Steun ons als bedrijf

Steun ons financieel vanuit uw bedrijf

Om wekelijks ruim 1200 gezinnen van voedsel te voorzien, maken we kosten. Gemiddeld zo’n 5 euro per voedselpakket. Het voedsel ontvangen we gratis en we werken uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers.

Help de mensen die het nodig hebben

Met uw financiële steun kunnen wij blijven zorgen voor een tijdelijke steun in de rug voor de allerarmsten in onze regio. Uw steun is dus hard nodig. Wilt u ook een bijdrage geven? Er zijn volop mogelijkheden: u kiest! Sponsoring levert ook een positieve bijdrage aan uw imago. Wij denken graag met u mee over hoe u hier uw voordeel mee kunt doen. En alvast namens onze klanten: hartelijke bedankt!

Mogelijkheden financiële steun

Er zijn verschillende manieren waarop u met uw bedrijf steun kunt geven. Een paar voorbeelden:

  • U kunt een project of extra materiaal financieel ondersteunen. Bijvoorbeeld vrachtwagens, koelboxen, zonnepanelen, ledverlichting of CV installatie.
  • U kunt ons ook financieel ondersteunen in de dekking van jaarlijkse kosten. Dat zijn kosten voor bijvoorbeeld transport, onderhoud, huisvesting en energiekosten.
  • U kunt uw advertentie plaatsen op een van onze bussen die dagelijks rondrijden.
  • U kunt een collectebus neerzetten in uw bedrijf of de fooi doneren aan Voedselbank Arnhem.
  • U doneert de opbrengst van een leuke actie. Bijvoorbeeld een sponsorloop of wielerwedstrijd waar uw medewerkers aan meedoen.
 

Een ander idee? Laat het ons weten!

Heeft u een ander idee? Of wilt u overleggen? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee. Neemt u dan contact op met de afdeling Fondsenwerving, op telefoonnummer 026 – 351 53 17 of mail naar fondsenwerving@voedselbankarnhem.nl.