Aanmelden stage bij de voedselbank

Zoek jij een zinvolle en leuke stageplek voor minimaal 24 uur per week? Denk dan eens aan Voedselbank Arnhem als stageplaats!

Volg je een MBO of HBO opleiding en zoek je een geschikte stageplaats bij een veelzijdige organisatie? Dan gaan we samen kijken wat er mogelijk is. Je krijgt alle ruimte om te werken aan je competenties en beroepstaken. Je gaat intensief aan de slag met jouw stagebegeleider. Wij creëren een warm leerklimaat met een hardwerkend team van vrijwilligers.

Je bent bij ons van 9.00 tot 13.00 uur of van 13.00 uur tot 17.00 uur. Een hele dag kan natuurlijk ook.

Ben je scholier? Dan kun je vanaf je 16e je maatschappelijke stage bij ons invullen.


MBO of HBO stage


Volg jij een MBO of HBO opleiding? In overleg zijn er verschillende stagemogelijkheden voor jou. Je inzet is afhankelijk van je opleiding, het aantal uren dat je moet besteden en de periode waarin dat moet gebeuren. Onze voedselbank werkt net als een normaal bedrijf, dus de kans is groot dat je met jouw opleiding veel waardevolle dingen voor ons kunt doen!We kunnen je helaas geen stagevergoeding bieden omdat we met alleen vrijwilligers werken. Natuurlijk krijg je reiskosten boven de 20 kilometer wel vergoed.


Lijkt een stage bij ons jou wel wat?

Leuk dat jij je stage bij ons wilt invullen! Vul hieronder je gegevens zo compleet mogelijk in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Mail dan naar vacatures@voedselbankarnhem.nl.

Welke dagen kun je bij ons stage lopen