Steun ons op een andere manier

Steun ons op een andere manier

Alleen met de steun van vele particulieren en bedrijven kunnen wij blijven zorgen voor een gevarieerd voedselpakket voor de allerarmsten in onze regio. De meeste steun ontvangen wij in geld, voedsel en in mankracht. Maar er zijn meer mogelijkheden om Voedselbank Arnhem te helpen. Hieronder een paar mogelijkheden. Heeft u een ander idee? Laat het ons weten

Steun ons met materialen

Wij hebben regelmatig materialen nodig zoals vorkheftrucks, kratjes, busjes, computers. Heeft u materialen over, dan horen wij het graag!

Overige mogelijkheden

Wilt u ons op een andere manier steunen? Bijvoorbeeld omdat u uw kennis en ervaring vrijwillig wilt inzetten als notaris, advocaat, accountant, cateraar, drukker of noem maar op. Of omdat u een bedrijfsactiviteit wilt organiseren met ons. Neem dan contact op, dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden.

Kleding, speelgoed of dierenvoedsel

Wij richten ons alleen op voedsel voor mensen. Wilt u speelgoed, kleding of voedsel voor dieren doneren? Neemt u dan contact op met:

Heeft u vragen?

Heeft u andere ideeën of wilt u mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met onze afdeling fondsenwerving via telefoonnummer 026 – 351 53 17 of mail naar fondsenwerving@voedselbankarnhem.nl.