Steun ons financieel

Steun ons financieel

 
Met uw financiële steun kunnen wij blijven zorgen voor een tijdelijke steun in de rug voor de allerarmsten in onze regio. Uw steun is dus hard nodig. Wilt u ook een bijdrage geven? Er zijn volop mogelijkheden: u kiest! En alvast namens onze klanten: hartelijk bedankt!
 
 

Nuttige bestemming

Om wekelijks ruim 3.750 mensen van voedsel te voorzien, maken we kosten. Gemiddeld zo'n 5 euro per voedselpakket. Dat is niet het voedsel zelf, dat ontvangen we gratis. Dat is ook niet het personeel, want we werken uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers. Maar dat zijn kosten voor bijvoorbeeld transport, onderhoud, huisvesting en energie. Daar hebben wij uw bijdrage hard voor nodig.
 
 

Fiscaal voordeel door ANBI-status

De fiscaal aantrekkelijkste manier om te doneren aan Voedselbank Arnhem is de periodieke schenking. Legt u uw donatie in deze overeenkomst van de Belastingdienst vast, dan is de donatie aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.
 
Bij een eenmalige donatie geldt voor de fiscale aftrekbaarheid een drempel van 1% van het gezamenlijk inkomen met een maximum van 10% van het gezamenlijke inkomen. Bekijk in hoeverre uw gift aftrekbaar is.
 

Steun ons als bedrijf of particulier

U kunt als particulier en als bedrijf steunen.
 

Heeft u vragen?

U kunt altijd bellen (tel. 026 – 351 53 17) of mailen (fondsenwerving@voedselbankarnhem.nl) met de afdeling fondsenwerving om mogelijkheden van financiële steun te bespreken.
 

Onze bankgegevens

Banknummer: 1084.73.317
IBAN: NL59 RABO 0108 4733 17
Inschrijving KvK: 09150960