Fantastische bedankavond

De zon scheen, de drankjes waren koel en de mensen waren enthousiast. Op woensdagavond 22 juni genoot een flink aantal vrijwilligers van de jaarlijkse bedankavond. We werden ontvangen aan de Stadsblokkenweg door de mensen van Cirque de la Liberté.

We genoten voor de voorstelling van een heerlijk bordje spaghetti met olifantentranen. De koks van Bizar-Bazar hadden gezorgd dat iedereen met een volle buik en een grote glimlach naar de voorstelling kon.

De voorstelling van Cirque de la Liberté was grappig, ontroerend en filosofisch.

Goos Meeuwsen (regisseur én clown-character) uit Arnhem en Helena Bittencourt (regisseur én clown-character) uit Brazilië, zijn opgeleid aan internationale circusscholen, zoals de befaamde École National du Cirque in Montreal (Canada). Ze hebben meegewerkt aan voorstellingen van verschillende wereldwijd optredende circustheatergezelschappen, met name Cirque du Soleil (Canada) en Campagnia Finzi Pasca (Zwitserland). Ze namen ons mee in hun kleine wereld, die langzaamaan toch groter werd…

Na afloop werd er nog even gezellig nagepraat voor we naar huis gingen. Dikke pluim voor de mensen die deze avond zo snel en goed hebben kunnen organiseren!

Natuurlijk zal dit niet de enige reden zijn om je aan te melden om ook als vrijwilliger te komen helpen. Maar ben je toch nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens bij onze vacatures.

Dit vind je misschien ook leuk...